Optimaliseer uw webshop via de
 officiële marktplaats van PrestaShop

Ik bevestig mijn persoonsgegevens te blijven

Top, Uw webshop heeft baat bij! Uw product werd succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen

Payment module installation by PrestaShop

Payment module installation by PrestaShop

Ontwikkeld door PrestaShop
(59 stemmen)

Meer dan 90 % van onze gebruikers bevelen dit product aan

5 sterren
25
4 sterren
26
3 sterren
3
2 sterren
2
1 ster
3

De gemiddelde waardering omvat alle beoordelingen van de afgelopen zes maanden.

Expertiseniveau

De gebruikers van dit product zijn van mening dat u voor dit product een niveau:

Voor startende gebruikers
2
Voor gemiddeld gevorderde gebruikers
1
Voor gevorderde gebruikers
1
  • Made by
    PrestaShop
  • +100
    downloads!
other - PrestaShop Support - Payment module installation by PrestaShop - 1

Presentatie

PrestaShop Installatie door kunt u genieten van de best mogelijke oplossing voor de betaling. Wij behandelen alle de configuratie van de module, ongeacht uw gastheer en de ondervonden moeilijkheden. Met de installatie door ons uw winkel kan accepteren credit card betalingen zo spoedig mogelijk . PrestaShop De installatie is de beste oplossing voor wie op zoek is om tijd te besparen en het hebben van een baan gecertificeerd door ons . PrestaShop team .

Wat deze module u te bieden heeft

PrestaShop installation is the best solution for those looking to save time and having a job certified by PrestaShop team.

With the installation by us your store can accept credit card payments as soon as possible.

Kenmerk

​We handle all the configuration of the module whatever your host and your PrestaShop version.

Vaak samen gekocht

Payment module installation by PrestaShop
Mailchimp Newsletter & Statistics - 1.6 & 1.7
Reclamebanner

Over de ontwikkelaar, PrestaShop

PrestaShop

Ontdek alle modules ontwikkeld door PrestaShop en verrijk uw webshop met:

- betaalmogelijkheden om nieuwe klanten te winnen;

- functionaliteiten om meer verkeer te genereren en daardoor meer te verkopen;

- logistieke oplossingen om het transport en de levering van uw bestellingen te verbeteren en daarmee de klanttevredenheid te vergroten;

- en hen hulpmiddelen om uw dagelijkse taken te vergemakkelijken en tijd te winnen!

Vragen?
Hulp nodig?

De ontwikkelaar antwoordt u in het
en fr

• Compatibiliteit v1.0.0.0 - v1.7.2.4

• Versie 3.0 (2017-01-18)

• Beschikbaar in het en fr