close

Ik bevestig mijn persoonsgegevens te blijven

close

Top, Uw webshop heeft baat bij! Uw product werd succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen

Payment module installation by PrestaShop

Payment module installation by PrestaShop

Ontwikkeld door PrestaShop
thumb_up

Meer dan 90 % van onze gebruikers bevelen dit product aan

25
26
3
2
4

The average rating includes all reviews since the product launch.

(60 stemmen)
Expertiseniveau laptop laptop laptop

De gebruikers van dit product zijn van mening dat u voor dit product een niveau:

Voor startende gebruikers
2
Voor gemiddeld gevorderde gebruikers
2
Voor gevorderde gebruikers
1
  • Made by
    PrestaShop
  • +100
    downloads!
other - PrestaShop Support - Payment module installation by PrestaShop - 1

Presentatie

PrestaShop Installatie door kunt u genieten van de best mogelijke oplossing voor de betaling. Wij behandelen alle de configuratie van de module, ongeacht uw gastheer en de ondervonden moeilijkheden. Met de installatie door ons uw winkel kan accepteren credit card betalingen zo spoedig mogelijk . PrestaShop De installatie is de beste oplossing voor wie op zoek is om tijd te besparen en het hebben van een baan gecertificeerd door ons . PrestaShop team .

Wat deze module u te bieden heeft

PrestaShop installation is the best solution for those looking to save time and having a job certified by PrestaShop team.

With the installation by us your store can accept credit card payments as soon as possible.

Kenmerk

​We handle all the configuration of the module whatever your host and your PrestaShop version.

Vaak samen gekocht

Voeg "Payment module installation by PrestaShop" toe aan uw winkelwagentje, samen met:

• The EU Cookie Policy Banner GDPR Compliant & CMS developed by PrestaShop helps you meet the EU Cookie law requirements by displaying on your online store a customizable and configurable warning banner in just a few clicks.

$4499
  • Verhoog uw bezoekersverkeer door op de eerste pagina van de resultaten van een zoekmachine te belanden! Deze SEO Expert module vult automatisch beide meta-tags en social media meta tags in om uw webwinkel te optimaliseren voor betere zichtbaarheid op zoekmachines en social media platforms.

$16999

Over de ontwikkelaar, PrestaShop

PrestaShop

Van de automatisering van de natuurlijke listing in zoekmachines (SEO) tot de herinneringen aan vergeten winkelmanden... Ontdek onze catalogus met modules en thema’s die werden ontwikkeld om u op uw e-commerce-avontuur te vergezellen, uw webwinkel te personaliseren en van uw bezoekers trouwe klanten te maken.

Het PrestaShop-team heeft speciaal voor u functionaliteiten ontwikkeld op maat van uw behoeften en noden.

Vragen?
Hulp nodig?

De ontwikkelaar antwoordt u in het
en fr

• Compatibiliteit v1.0.0.0 - v1.7.3.4

• Versie 3.0 (18.01.2017)

• Beschikbaar in het en fr