close
Your data will be transferred to the Partner when you download this module.
close

Ik bevestig mijn persoonsgegevens te blijven

close

Top, Uw webshop heeft baat bij! Deze module is gedownload. U hoeft hem alleen nog maar op uw PrestaShop-winkel te installeren. Hulp nodig? Bekijk onze tutorial: Een betaalde of gratis Addons-module installeren

Payment module installation by PrestaShop

Prijs
$19999 $19999
Payment module installation by PrestaShop

Payment module installation by PrestaShop

Ontwikkeld door PrestaShop
Best seller
(60) 60 stemmen
PrestaShop Installatie door kunt u genieten van de best mogelijke oplossing voor de betaling. Wij behandelen alle de configuratie van de module, ongeacht uw gastheer en de ondervonden moeilijkheden. Met de installatie door ons uw winkel kan accepteren credit card betalingen zo spoedig mogelijk . PrestaShop De installatie is de beste oplossing voor wie op zoek is om tijd te besparen en het hebben van een baan gecertificeerd door ons . PrestaShop team .
Prijs
$19999 $19999

Module ontwikkeld doorverified_user

PrestaShop

Galerij

Overzicht

PrestaShop Installatie door kunt u genieten van de best mogelijke oplossing voor de betaling. Wij behandelen alle de configuratie van de module, ongeacht uw gastheer en de ondervonden moeilijkheden. Met de installatie door ons uw winkel kan accepteren credit card betalingen zo spoedig mogelijk . PrestaShop De installatie is de beste oplossing voor wie op zoek is om tijd te besparen en het hebben van een baan gecertificeerd door ons . PrestaShop team .

Wat deze module u te bieden heeft

PrestaShop installation is the best solution for those looking to save time and having a job certified by PrestaShop team.

With the installation by us your store can accept credit card payments as soon as possible.

Hulp nodig?

Our team answers in these languages:
en, fr

Technische fiche

Laatste update

18.01.2017

Module talen

en, fr

Compatibele PrestaShop versies

V1.0.0.0 - V1.7.3.4

Module versie

V 3.0

Nummers van download

298

Niveau

Beginners Gemiddeld

Ontwikkelaar

PrestaShop

Ontwikkelaarstalen

en, fr

Categorie

PrestaShop Support

Functies

​We handle all the configuration of the module whatever your host and your PrestaShop version.

Hulp nodig?

Our team answers in these languages:
en, fr

Over deze ontwikkelaar

Vermelde producten

666

Ontwikkelaar sinds

05.06.2009

Land

France

Ondersteunende talen

en, fr

PrestaShop

Van de automatisering van de natuurlijke listing in zoekmachines (SEO) tot de herinneringen aan vergeten winkelmanden... Ontdek onze catalogus met modules en thema’s die werden ontwikkeld om u op uw e-commerce-avontuur te vergezellen, uw webwinkel te personaliseren en van uw bezoekers trouwe klanten te maken.

Het PrestaShop-team heeft speciaal voor u functionaliteiten ontwikkeld op maat van uw behoeften en noden.

Schrijfwijzen

Beoordelingen van klanten

Geen commentaar